Ilmamuuri

    Tämä on tietoverkossa julkaistu romaani. Koska se on tallennettu HTML-muodossa, sen voi lukea verkkoselaimella alempana olevia linkkejä näppäämällä, sekä tarvittaessa tallentaa lukijan omaan laitteistoon alla olevien käyttöehtojen puitteissa. Lukijan voi olla hyödyllistä muuttaa selaimensa kirjasinkokoa (useimmiten suuremmaksi), jotta lukeminen olisi vaivatonta.

Käyttöehdot

    Pidätän kaikki oikeudet tähän teokseen. Teoksen jäljentäminen ja levittäminen on kuitenkin sallittua sillä ehdolla, että teos säilyy sisällöltään muuttumattomana ja tämä käyttöehtotiedote liitetään jäljennöksiin. Jäljentäjä ei saa rajoittaa teoksen vapaata edelleenjäljennettävyyttä ja levittämistä. Jäljentämisestä ei saa periä muuta maksua kuin jäljentäjälle aiheutuneet kohtuulliset jäljennyskustannukset.
    Jos teos käännetään toiselle kielelle, teokseen saa tehdä vain sellaisia muutoksia kuin käännöksen tekemiseen vaikuttavat kielelliset syyt vaativat. Myös käännösten tulee olla vapaasti jäljennettävissä ja levitettävissä.
    Muilta osin teoksen suhteen ovat voimassa tavanomaiset kirjallisen teoksen tekijänoikeuksia koskevat säännöt.

    Valitse yksi alla olevista romaanin lukujen numeroista. Jokaisen luvun lopussa on lisäksi yhteys seuraavaan ja edelliseen lukuun sekä tälle pääsivulle.ISBN 952-91-4604-3 (sid.)
ISBN 952-91-4605-1 (HTML)